Om AWA

AWA har 100 procent fokus på att skapa affärsmöjligheter för våra kunder. Och precis som våra kunder verkar vi på den globala marknaden.

Immateriella rättigheter är ett fantastiskt sätt att skapa affärsmöjligheter – om det görs på rätt sätt. Det vet våra kunder, och därför ser de immaterialrätt som ett strategiskt hjälpmedel för att kunna nå en ledande position på sina respektive marknader.

AWA grundades som patentbyrå 1897 och har nästan 120 års erfarenheter som våra kunder kan dra nytta av. Med 180 IP-konsulter och 300 medarbetare på 15 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina är vi ett av Europas ledande immaterialrättsföretag, och några av de mest framgångsrika företagen i världen har valt oss som strategisk partner.

Vi har tre grundläggande principer: modöppenhet och passion. Vi vågar vara annorlunda, ta tuffa beslut och bryta ny mark. Vår öppenhet för nya perspektiv innebär att de bästa idéerna inte går oss förbi – och våra ambitiösa medarbetare har specialistkompetens inom juridik och teknik med fokus uteslutande på att skapa affärsmöjligheter för kunderna. Vi hittar ständigt nya sätt att göra våra kunder mer framgångsrika.

AWA Key Facts